1 hele dag

Kennismaking met sociocratie

En niet alleen met de theorie maar ook met de praktijk. Onze specialisten beantwoorden je vragen. Resultaat: een beter beeld van wat sociocratie voor jou (en je organisatie of omgeving) kan betekenen.

Ben je leidinggevende, bestuurder, HR-professional, opleider, organisatieadviseur, project- / programmamanager, gespreksleider? Dan ben je van harte welkom. En heb je belangstelling vanuit een andere rol? Ook dan ben je natuurlijk welkom.  Kennis van en/of ervaring met sociocratie mág, maar is niet noodzakelijk – je komt juist om die op te doen. Tijdens de introductiedag:

  • Ervaar je zelf het verschil tussen besluiten op basis van consent en ‘de baas’ of de meerderheid beslist;
  • Krijg je een heldere uitleg over de geschiedenis, theoretische grondslagen en de belangrijkste principes van de sociocratische methode;
  • Hoor je inspirerende voorbeelden van organisaties die hier al langere tijd mee werken en
  • Krijg je alle ruimte voor het inbrengen van voor jou relevante vragen en om de mogelijkheden en toegevoegde waarde van toepassing in jouw eigen omgeving te verkennen.

Via de deze link vind je meer informatie over de 1-daagse introductietraining in sociocratie. Stuur de informatie gerust door naar anderen als je denkt dat zij ook geïnteresseerd zijn.

We hebben al verschillende data gepland. Aanmelden kan via de agenda.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *