Annewiek Reijmer

Annewiek Reijmer

Annewiek Reijmer is directeur van het Sociocratisch Centrum Nederland en the Sociocracy Group. Zij leidt de wereldwijde certificering van sociocratische experts.

Zij studeerde Andragologie aan de Universiteit van Amsterdam en heeft zich gespecialiseerd in het leiden van veranderingsprocessen in organisaties. Als gecertificeerd sociocratisch organisatiedeskundige helpt zij wereldwijd mensen en organisaties bij het toepassen van de SKM. Annewiek spreekt ook Engels.

“Het geeft mij energie om te zien hoe mensen zich vrij maken om leiding te geven aan hun eigen leven en werk. Niet door zich af te scheiden, maar zich te verbinden in een kring-organisatie. Leren uit een boek en door een cursus is slechts het begin. Het meest leer ik als sociocratisch adviseur en leidinggevende door het werken in een sociocratische kringorganisatie. Mijn collega’s en topkringleden van het Sociocratisch Centrum en The Sociocracy Group hebben mij naar de plek gebracht waar en ik en wij samen en de organisaties zich kunnen ontwikkelen.”

 jreijmer@sociocratie.nl

06-22 24 60 89

 https://nl.linkedin.com/in/Annewiek-Reijmer-756411

 @Annewiek