Rob van der Eyden

Rob van der Eyden werkt als sociocratisch gespreksleider, trainer en organisatieadviseur. Binnen het Sociocratisch Centrum werkt hij voornamelijk voor overheid en onderwijs.

Rob is een ervaren project- en programmamanager en begeleider van veranderingsprocessen in (netwerken van) organisaties. Hij is parttime docent Gedrag&Organisaties/Veranderkunde en afstudeerbegeleider bij de bedrijfskunde opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam. In die stad studeerde hij ook bedrijfskunde aan de Vrije Universiteit. Hij werkte voor onder meer Accenture en vanuit zijn eigen bedrijf. Zijn motto is: ‘Change is disturbing when it is done tot us, exhilarating when it is done by us’.

Ik geloof dat mensen in organisaties het best tot hun recht komen als ze zelf mee kunnen beslissen over hun eigen rol en de manier waarop ze daar invulling aan geven. Ik geloof in het in gelijkwaardig overleg, tussen uitvoerders en leidinggevenden, vaststellen van doelstellingen, strategie en beleid. Dat levert goede ideeën op en constructieve samenwerking. Mensen die verantwoordelijkheid nemen.

rvandereyden@sociocratie.nl

 +31 (0)6 21 15 76 34

 https://www.linkedin.com/in/robvandereyden

 @robvandereyden