GRATIS WEBINAR

Heel snel wijzer worden

Dit jaar zijn we gestart met gratis webinars. In anderhalf uur kun je je vragen over sociocratie stellen, en live antwoord krijgen van onze experts. Zo kun je beter inschatten of je sociocratie de moeite waard vindt om je verder in te verdiepen.

Leestijd: 1 minuut

Tijdens het webinar zit ons panel van adviseurs voor je klaar. Ze kunnen putten uit meer dan 50 jaar ervaring. Die delen ze met jou, en zo kun jij wat meer gevoel bij de methode krijgen, mocht je er vooral nog over gelezen hebben. Voor het webinar hoef je de deur niet uit, het is gratis, en je wordt er heel snel veel wijzer van.

Een kleine bloemlezing van vragen die we eerder kregen:
.
  • Hoe kan ik op mijn werk een keer proefdraaien met sociocratie?
  • Zijn er in mijn branche andere bedrijven die sociocratisch werken?
  • Op basis van wat ik al weet van sociocratie, kan ik beter de Introductiecursus doen of naar een Consentspel-bijeenkomst gaan?
  • Waarom heeft sociocratie maar 4 basisregels, en holacracy een heel boekwerk vol voorschriften?
  • Op welke ideeën is sociocratie gebaseerd?

Tijdens dit webinar ga je nog niet zelf aan de slag met SKM. Het is eigenlijk als een bezoekje aan een autoshowroom, of een fietsenhandel, of een pianohandel. Daar kun je de auto/fiets/piano die je op internet hebt gevonden, in het echt zien. Daar kun je de verkoper de hemd van het lijf vragen, je kunt met je hand over de glanzende lak strijken.

Een proefritje, dat is de volgende stap.

Het webinar is een laagdrempelige manier om te kijken of je zin hebt in een proefritje met sociocratie. Je krijgt snel precies de informatie die je nodig hebt, je boekt vooruitgang in je denkproces.

Eerdere deelnemers vinden de webinars een geanimeerd anderhalf uurtje, waarin ze duidelijk krijgen welke stappen ze nu of later kunnen zetten op het gebied van sociocratie.

Doe je mee?

Het eerstvolgende webinar is op 3 maart, dat is een dinsdag, van 14 – 15:30 uur.